סרגל נגישות

Accessibe Poetry by Amit Moreno
web_ka_%d7%a4%d7%95%d7%a7%d7%90%d7%a6%d7%94-%d7%99%d7%a8%d7%a7%d7%95%d7%aa

פוקצ’ה עם חצילים פרמז’ן ורוקט

חומרים:

1 ק”ג קמח
17 גר’ שמרים יבשים או 25 גר’ שמרים טריים
50 גר’ סוכר
17 גר’ מלח
500 מ”ל מים פושרים
חציל אחד חתוך לפרוסות
שמן זית ומלח גס לציפוי
צרור רוקט
גבינת פרמז’ן מגורדת
ניתן להוסיף גם עגבניות שרי חתוכות ו/או זיתים

אופן הכנה:

מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר במיקסר עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה. לאחר 5 דקות לישה מוסיפים את המלח. ממשיכים בפעולה עוד 10 דקות עד לקבלת מרקם בצק אחיד. מניחים לבצק לתפוח כשעה וחצי במקום חמים עד שיכפיל את נפחו.
לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל- 2. פותחים כל חלק בתבנית ומרדדים עם הרבה מים.מניחים על תבנית פיצה מחוררת עגולה של קישטן ארט, המיועדת לכך. אופים בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות, למשך 15-20 דקות.
מתבלים את פרוסות החצילים בשמן זית ומלח גס ואופים אותן עד להזהבה בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.
כשהפוקצ’ה והחצילים מוכנים מפזרים את פרוסות החצילים, הרוקט והפרמז’ן על הפוקצ’ה ומגישים.
ניתן לפזר בנוסף עגבניות שרי חתוכות ו/או זיתים.

 

באדיבות השף אורן וייס

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

התחברו אלינו